Ayoub lacherig over trainingskamp Feyenoord: 'Wij zijn het bos in gegaan'

Ayoub lacherig over trainingskamp Feyenoord: 'Wij zijn het bos in gegaan'

Yassin Ayoub is volgend seizoen speler van Feyenoord en wordt daar nu weer aan herinnerd door de media. Feyenoord vecht met Utrecht een duel uit om de vierde plek, vanmiddag staan de teams tegenover elkaar in de Kuip. Ayoub oogt ontspannen, zo blijkt uit een interview met de NOS.


Feyenoord ging deze week op trainingskamp voor het duel tegen FC Utrecht, wat overdreven in de ogen van de Marokkaanse international: 'Ach, wij zijn naar het bos gegaan, haha. Ze zullen hun redenen hebben. Misschien was het even nodig om het hoofdje leeg te maken, ik weet het niet'. Contact met toekomstige ploeggenoten heeft Ayoub niet gehad: 'Hoeveel appjes ik van ze heb gehad? Je gaat me niet geloven, maar helemaal niets. Er is geen contact geweest. Toen ik tekende bij Feyenoord stuurden ze me natuurlijk wel berichten'.

Feyenoord hoeft niet te hopen op een gedemotiveerde Ayoub vanmiddag, de Marokkaan voelt zich nog 100% Utrechter. Ayoub: 'Kijk maar, alles is nog van FC Utrecht'', zegt hij wijzend naar zijn voetbalshirt. 'Spelen tegen Feyenoord is een dingetje en ik snap dat jullie het eruit pikken. Ach, het blijft een wedstrijd die om drie punten gaat. Tenzij jij mij er zes belooft'!

Zo koel was Ayoub overigens niet toen het transfernieuws net bekend werd, het ging in zijn hoofd zitten: 'Daar had ik best moeite mee, want het bleef maar een item. We speelden tegen AZ maar het ging alleen maar over Feyenoord, Feyenoord en weer Feyenoord. Als het steeds wordt herhaald, is het onvermijdelijk dat je er ook aan gaat denken. Dat was op dat moment dus lastig, maar ik wist dat het daarna rustiger zou worden en dat iedereen verder zou gaan met andere nieuwtjes'.

'Zelf houd ik berichten in de media niet bij', sluit de middenvelder af. 'Ik weet zeker dat ook nu weer geschreven gaat worden over Ayoub tegen Feyenoord. Dat wil ik liever niet lezen, want daar heb ik niets aan'.

FR-Fans mini poll

Ayoub is beter dan Amrabat

0 stemmen

Discussieer mee! 17 reacties

Gast5988082700

Je plaatst een bericht als Gast5988082700