'Ik denk dat we ons daar aan vast moeten houden en vol voor die winst moeten gaan'

'Ik denk dat we ons daar aan vast moeten houden en vol voor die winst moeten gaan'

Feyenoord speelt morgenavond de belangrijke bekerwedstrijd tegen Willem II. Door de slechte resultaten in de eredivisie is de beker de laatste reddingsboei om het seizoen nog enigszins te redden. Bart Nieuwkoop erkent dat het spel niet is zoals het moet zijn: “We sluiten onze ogen niet voor het slechte spel en moeten terug naar de basis'', aldus de rechtsback.


Nieuwkoop benadrukt dat Feyenoord de beker en de competitie los van elkaar moet zien. “We zitten nog steeds in de beker en dat is goed. Daarin hebben we toch een aantal goede wedstrijden gespeeld, dus ik denk dat we ons daar aan vast moeten houden en vol voor die winst moeten gaan.”

De verdediger houdt zich niet echt bezig met de mogelijke afgelasting van de wedstrijd. “Ik had gisteren op internet gelezen dat het misschien afgelast kon worden. Daar zijn de richtlijnen van de KNVB voor, daar houden wij ons verder niet meer bezig. Wij gaan ons vandaag gewoon voorbereiden op de wedstrijd.”

De Zeeuw hoopt dan ook dat de supporters zich warm aankleden en de club alsnog komen supporteren, ondanks het koude weer.

Discussieer mee! 20 reacties

Gast7360351461

Je plaatst een bericht als Gast7360351461