Zes Feyenoorders moeten extra op hun tellen passen in wedstrijd tegen Willem II

Zes Feyenoorders moeten extra op hun tellen passen in wedstrijd tegen Willem II

Zes spelers van Feyenoord missen bij een eventuele gele kaart tegen Willem II de finale van de TOTO KNVB Beker, mocht Feyenoord zich daar voor plaatsen. Vanwege eerdere kaarten in het bekertoernooi staan Sven van Beek, Karim El Ahmadi, Jens Toornstra Eric Botteghin, Steven Berghuis en Tyrell Malacia op scherp voor de finale.


Eric Botteghin en Steven Berghuis liepen in dit seizoen tegen een gele kaart op in de eerste ronde tegen ADO Den Haag. El Ahmadi kreeg geel in de achtste finale tegen Heracles, Van Beek, Malacia en Toornstra pakten hun kaart in de kwartfinale tegen PSV.

Bij tegenstander Willem II staat Freek Heerkens op scherp. Bij een gele kaart mist ook hij de bekerfinale. Konstantinos Tsimikas en Fernando Lewis zijn deze halve finale al geschorst.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Willem II is woensdagavond te volgen op Radio Rijnmond. De aftrap is om 20:45 uur. Later deze dinsdagmiddag geeft Giovanni van Bronckhorst een persconferentie om vooruit te blikken op de cruciale wedstrijd.

Discussieer mee! 10 reacties

Gast9199906732

Je plaatst een bericht als Gast9199906732