Zaakwaarnemer Hancko zorgt voor onvrede: 'We hoeven niet te verkopen'

Zaakwaarnemer Hancko zorgt voor onvrede: 'We hoeven niet te verkopen'

42 reacties 42
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

De geruchten rond een vertrek van Dávid Hancko worden steeds hardnekkiger en zijn zaakwaarnemer laat ook van zich horen. De verdediger die zich met Slowakije plaatste voor de volgende ronde van het Europees kampioenschap staat in de nadrukkelijke belangstelling van Atlético Madrid, maar die club zou lang niet willen voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord. 

In de vraag van FR-Fans.nl wat de waarde van Hancko zou zijn. Liet in een poll, die werd ingevuld door 3200 bezoekers, maar liefst 63% weten dat de waarde van de verdediger tussen de 40 en 50 miljoen zou liggen. Atlético zou met het eerste bod op ongeveer 20 miljoen hebben gezeten en het tweede bod zou 25 miljoen euro zijn. De zaakwaarnemer van Hancko zou hebben gezegd dat een bedrag van 40 à 50 miljoen een gepasseerd station is.

Bezoekers calimirco denkt dat Feyenoord er niet op in moet gaan en hem beter nog een jaar kunt houden. "We hoeven niet te verkopen. Hancko kan je je er prima nog een jaar bij hebben en dan verkoop je hem volgend jaar voor 35 miljoen. Zelfde geldt voor stengs, maar dan wel andere bedragen."

Ook Gast898216307 snapt niets van de zaakwaarnemer van Hancko die niet verwacht dat de speler voor veel meer dan 20 miljeon euro wordt verkocht. "Hij heeft nog een contract van 4 jaar dus een bedrag van 40 a 50 miljoen is meer dan normaal.die zaakwaarnemer moet zijn mond houden. Feyenoord bepaalt de prijs en niet hij."

Er wordt ook gediscussieerd of Hancko überhaupt moet vertrekken. Bezoeker supersanti denkt van niet. "Hancko moeten ze niet verkopen, voor geen enkel bedrag. Hij is hard nodig komend seizoen, is onze beste verdediger. Laten ze spelers verkopen die ze kunnen missen. Laten ze Zerrouki verkopen, of vdBelt oid." Terwijl paul69 juist denkt dat je nu moet doorpakken. "Hancko is de speler met het langst lopende contract, dus kan best nog een jaar blijven. Maar het beste is om nu de meest waardevolle spelers te verkopen. HET IJZER SMEDEN NU HET HEET is !"

Lees meer over
Lees ook