De Boer vreest voor Feyenoord: '5% minder kan een wereld van verschil zijn'

De Boer vreest voor Feyenoord: '5% minder kan een wereld van verschil zijn'

Feyenoord hoeft zich volgens Ronald de Boer geen zorgen te maken over de toekomst. Met Dennis te Kloese aan het roer lijkt er rust binnen de club te zijn gekomen en een vertrek van Arne Slot naar Liverpool doet daar niets aan af. In de podcast De Oranjekantine van Voetbalprimeur laat hij zich uit over de Rotterdammers. 

Moet Feyenoord zich zorgen maken na het vertrek van Slot wordt aan De Boer gevraagd: "Niet direct, Te Kloese is een hele capabele directeur en hij doet geen gekke dingen. Hij heeft dit lang van te voren zien aankomen dus hij is al bezig met dit op te vullen", aldus De Boer met een compliment naar de huidige directeur.

De Boer denkt dan ook dat er veel mogelijk is, maar toch kan er ook zomaar een kentering inzitten. "Ik heb er vertrouwen in dat zij weer een goed team op de mat zetten. Maar zoals gezegd 5% minder kan in de wereld van het voetbal een groot verschil zijn. Dat moeten ze zien te voorkomen. Het zou mooi zijn als Ajax, PSV en Feyenoord een ploeg hebben die strijden om plek 1. En dan hopelijk nog een outsider als FC Twente erbij."

Lees ook
Lees ook