'Zaakwaarnemer Hancko onthult hoogte Madrileens bod'

'Zaakwaarnemer Hancko onthult hoogte Madrileens bod'

83 reacties 83
Bron: Relevo
Foto: VK Sportphoto

De Slowaakse voetballer David Hancko heeft zijn kaarten op tafel gelegd voor de transfermarkt. Zijn intentie is duidelijk: hij heeft zeker interesse in een overstap naar Atlético Madrid, zo meldt Relevo op basis van gesprekken met de zaakwaarnemer van Hancko. Na enkele weken van gesprekken tussen beide partijen is er echter nog geen definitieve overeenkomst bereikt. Op maandag bevestigde zijn vertegenwoordiger, Branislav Jašurek, een eerste aanbod van de Colchoneros, dat volgens Jašurek rond de 20 miljoen euro ligt.

Europees Kampioenschap

De 26-jarige verdediger van Feyenoord speelt momenteel op het Europees kampioenschap met Slowakije. Op de meest recente speeldag verliet hij geblesseerd het veld tegen Oekraïne, scans hebben uitgewezen dat er geen spierschade is opgelopen. Zijn agent laat maandag optekenen dat Hancko het verlangen heeft om in de Spaanse hoofdstad te gaan spelen. 

“Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in David Hancko, staat Atlético de Madrid voor ons op de eerste plaats." Er liggen ook andere aanbiedingen, maar dat zijn volgens de belangenbehartiger slechts oriënterende gesprekken. Diezelfde zaakwaarnemer zegt dat het eerste bod van Atleti uitkomt op een bedrag van rond de 20 miljoen euro. Feyenoord vraagt daarentegen 40 miljoen euro op basis van de marktwaarde van de speler, die volgens Transfermarkt rond de 35 miljoen euro ligt.

Bedragen van 40-50 miljoen euro voorbij

De overige gesprekken zijn nog op niets uitgelopen, echter schijnt Hancko zelf graag onder Diego Simeone te willen spelen, "Maar hij heeft geen uitkoopclausule, dat zou het gemakkelijker maken,” voegt de zaakwaarnemer toe. Hij onthulde ook de interesse van andere Premier League-clubs, zonder namen te noemen. “Het bedrag van 40-50 miljoen euro is voorbij,” stelt Hancko’s agent.

De speler zelf, gefocust op het Europees kampioenschap, heeft al verklaard dat hij “nieuws als dit gebruikt als motivatie.” Hij wil dit bevestigen met zijn prestaties op het veld, omdat er mogelijk meer mensen zijn die hem opmerken. 

Lees ook