'Liverpool FC doet openingsbod op Slot'

'Liverpool FC doet openingsbod op Slot'

21 reacties 21
Bron: 1908.nl
Foto: VK Sportphoto

Volgens 1908.nl heeft Liverpool FC woensdag een officieel bod ingediend bij Feyenoord voor Arne Slot. De club uit de Premier League zien in de huidige trainer van de Rotterdammers de ideale nieuwe hoofdtrainer.

The Times maakte gisteren melding van de interesse van Liverpool FC in Slot. De Rotterdammers kunnen een flink bedrag ontvangen voor de succesvolle trainer. Slot is bezig aan zijn derde seizoen in De Kuip en won vorige week zijn tweede prijs bij Feyenoord door de TOTO KNVB Beker te winnen. Het bedrag wat momenteel geboden zou zijn door Liverpool FC ligt onder het bedrag van Feyenoord wil ontvangen voor de trainer.

Het lijkt er dan ook op dat het bod wordt afgeslagen, maar hoogstwaarschijnlijk zal Liverpool FC terug komen met een nieuw bod. Het contract met Slot bij Feyenoord loopt nog tot medio 2026. De 45-jarige trainer begon in de zomer van 2021 aan zijn periode bij de Rotterdammers. Daarvoor was hij hoofdtrainer van AZ.

Wanneer Slot de overstap maakt naar Liverpool FC, kan het zomaar zijn dat hij ook een aantal assistent trainers wil meenemen van Feyenoord. Slot werkt momenteel samen met John de Wolf, Sipke Hulshoff en Etiënne Reijnen.

Algemeen directeur Dennis te Kloese gaf dinsdag tegenover Voetbal International nog aan dat hij nog niks officieels had gehoord van Liverpool FC. Te Kloese wacht af wat er de komende periode zal gaan gebeuren, maar dat de succesvolle trainer vertrekt lijkt voor de hand te liggen gezien de interesse.

Mocht Slot inderdaad Feyenoord na drie succesvolle seizoenen gaan verlaten, met Te Kloese op zoek naar een vervanger. Vanochtend maakte De Telegraaf melding van de interesse in Joseph Oosting als opvolger van Slot. Hij is de huidige trainer van FC Twente, en maakte afgelopen zomer de overstap van RKC Waalwijk naar de ploeg uit Enschede, waar hij momenteel derde staat in de Eredivisie, op twaalf punten achterstand op Feyenoord.

Laatste nieuws over interesse van Liverpool FC in Slot GRATIS via WhatsApp?

Klik hier om Feyenoord nieuws te krijgen via WhatsApp

Lees ook
'Liverpool FC wil Slot als vervanger van Klopp'
Transfer

'Liverpool FC wil Slot als vervanger van Klopp'

Lees ook
'Oosting in beeld als opvolger Slot'
Transfer

'Oosting in beeld als opvolger Slot'

Lees ook