'Dan zou het een hele goede trainer zijn voor Bayern München'

'Dan zou het een hele goede trainer zijn voor Bayern München'

De topper tussen PSV en Feyenoord eindigde onbeslist. De nummers één en twee van de eredivisie maakte er een spektakelpot van zo zag Wesley Sneijder in Veronica Offside: "Eindelijk een keer een leuke wedstrijd in Nederland. Kwam ook wel door de fouten en de strijd."

Dick Advocaat zag op Veronica wel waar de Rotterdammers de titelkansen verspeeld hebben: "In de eerste wedstrijden hebben ze het laten liggen. Als je de eerste twee wedstrijden gelijkspeelt dan loop je achter de feiten aan." Wesley Sneijder zag alle vier de wedstrijden tussen beide teams en zag ook dat de teams ondanks het puntenverschil gelijkwaardig waren: "Qua kwaliteit zit er niet zoveel verschil tussen toch?"

Santiago Gimenez

Wim Kieft had weer eens genoten van Santiago Gimenez de Mexicaanse spits scoorde en kreeg een grote kans: "Ik vond hem een goede wedstrijd spelen ook voor z’n goal. Maar die eerste kans. Dan hoor je zo’n commentator, die Jan Roelfs.” Verzucht Wim Kieft, om te vervolgen: “Dat was echt helemaal niet zo’n makkelijke 100% kans zoals die commentator zei. Hij kon niet naar links en niet naar rechts uitkappen zoals Minteh later wel kon. Hij had maar één kans en dat was schieten."

Dick Advocaat zag dat Feyenoord het eerst heel lastig had met PSV en vond de Eindhovenaren in de beginfase zelfs domineren. Advocaat gaat ook absoluut niet mee in de woorden van Bosz dat PSV zo slecht was: "Ze begonnen geweldig, maar ze zakten daarna wel erg ver weg. Vanaf het moment dat Feyenoord écht druk ging zetten toen kwamen ze er helemaal niet meer uit."

Bayern München en Slot?

Wim Kieft, de topspits van weleer vernam ook de interesse van Bayern München in Arne Slot en heeft zijn twijfels: "Kan je als Arne Slot ergens in stappen zoals bij Bayern München en zeggen we gaan het zo en zo doen. Dat vraag ik me af want als dat zo is, dat hij het naar zijn hand kan zetten dan zou het een hele goede trainer zijn voor Bayern München. Ik denk dat hij dat kan. Je ziet ook wat voor metamorfose Feyenoord heeft ondergaan.”

Lees ook