'Babadi verlengt bij PSV, Feyenoord niet gebruikt als middel'

Feyenoord lijkt naast de komst van PSV-talent Isaac Babadi te grijpen. De aanvallende middenvelder stond hoog op het verlanglijstje van Feyenoord en sprak ook al met de Rotterdammers over een toekomst in De Kuip. De speler lijkt nu toch te kiezen voor een langer verblijf in Eindhoven, dat meldt 1908.nl.

Babadi leek meer onder de indruk te zijn van de ideeën van Feyenoord dan van PSV, maar lijkt onder druk van PSV medewerkers, media en supporters toch in Eindhoven te blijven. De middenvelder had een goed gevoel bij Feyenoord, maar dan moest Feyenoord wel min of meer garanderen dat Arne Slot volgend seizoen ook voor de groep staat en dat lijkt nu nog niet te kunnen. 

Dat Feyenoord gebruikt zou zijn om een beter voorstel uit Eindhoven te krijgen, lijkt niet waar te zijn. Feyenoord zocht zelf contact met de speler om te kijken of hij naar Rotterdam wilde komen. Babadi valt onder de spelers in het segment dat Feyenoord direct naar een hoger plan kan tillen. 

Rust in Rotterdam

Ondanks de afwijzing van Babadi, is er geen paniek in Rotterdam. Als er gekeken wordt met beperktere middelen, dan bijvoorbeeld PSV, naar een hoger segment spelers, dan zal er vaker een blauwtje gelopen worden. Toch is de inzet hoog voor nieuwe spelers en daarmee geeft Feyenoord wel aan echt de volgende stap te willen zetten.  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten