'PSV heeft beste papieren in strijd om handtekening Isaac Babadi'

'PSV heeft beste papieren in strijd om handtekening Isaac Babadi'

49 reacties 49
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Volgens zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad lijkt ligt PSV op pole position voor Isaac Babadi. Nog voor de wedstrijd van komende zondag, waar Feyenoord het in Eindhoven op zal nemen tegen PSV zal er duidelijkheid komen waar de komst van Babadi ligt.

De keuze voor Babadi gaat nog tussen Feyenoord en PSV. Arne Slot voerde een goed gesprek, maar PSV lijkt nog steeds de beste papieren te hebben om de middenvelder een nieuw contract te laten tekenen.

Samuel Babadi, de broer van Isaac Babadi, heeft tegenover het Eindhovens Dagblad gereageerd en gaat in op het gesprek dat er is geweest met PSV. 'Dat gesprek was positief. De rest volgt daarna. Het ligt in mijn handen en we bekijken het de komende dagen.' Bij PSV zou Babadi een contract kunnen tekenen tot medio 2028, is bevestigd door Samuel.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat er bij PSV verwondering is over de handelswijze van Feyenoord. De Rotterdammers zouden zelfs zeer recent nog hebben geprobeerd om Babadi over te halen om de overstap te maken naar Feyenoord.

Feyenoord zou in Babadi een versterking zien op het middenveld. Het jonge talent heeft in Eindhoven een aflopend contract. Ook PSV hoopt nog steeds dat de 18-jarige Babadi zijn contract zal gaan verlengen. De kans daarop lijkt nu het grootst.

Lees meer over
Lees ook