Kraaij Jr: 'Zij doen hem uit zichzelf geen aanbieding meer'

Kraaij Jr: 'Zij doen hem uit zichzelf geen aanbieding meer'

14 reacties 14
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

PSV gaat Isaac Babadi geen nieuw aanbod meer doen wat betreft een contractverlenging, dat meldt ESPN zojuist op X. Verslaggever Hans Kraaij Jr. sprak met Earnest Stewart over Babadi, die bij PSV kan tekenen maar ook gesproken zou hebben met Feyenoord.

Onlangs heeft PSV Babadi en zijn entourage een laatste aanbieding gedaan over zijn contractverlenging, meldt Kraaij Jr op ESPN na afloop van de wedstrijd PEC Zwolle - PSV (1-7). Het contract van de PSV'er loopt aankomende zomer af. Dit is het laatste aanbod van de club. Kraaij Jr. meldt dat Stewart heeft gezegd dat Babadi nu naar PSV moet komen als hij wil blijven bij de Eindhovenaren. Het zou volgens de technisch directeur van PSV een uitstekende aanbieding zijn. "Zij doen hem uit zichzelf geen aanbieding meer", aldus Hans Kraaij Jr.

PSV hoopt Babadi binnenboord te houden. Volgens Rik Elfrink op X gaan de Eindhovenaren komende week wel om de tafel met Babadi en zijn entourage, om te proberen de verlenging rond te krijgen.

Interesse Feyenoord

Volgens 1908.nl staat Feyenoord op pole position voor Babadi. De jongeling kwam dit seizoen voor PSV en Jong PSV uit in 23 wedstrijden, hij scoorde hierin vier keer en gaf twee assists. Transfermarkt.nl schat zijn marktwaarde in op vier miljoen, maar Feyenoord kan hem gratis overnemen als hij zijn contract bij PSV niet verlengt.

Lees ook