Jakobs: 'Of hij is natuurlijk toch door Slot overtuigd'

Jakobs: 'Of hij is natuurlijk toch door Slot overtuigd'

14 reacties 14
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Bij ‘Rondje Eredivisie’, te vinden op VI Pro, bespreekt Sjoerd Keizer met Simon Zwartkruis en Geert-Jan Jakobs het afgelopen voetbalweekend. Dit doen zij door middel van stellingen. De mogelijke transfer van PSV’er Babadi wordt besproken en zo komt ook Feyenoord op tafel.

Isaac Babadi werd eerder in verband gebracht met Feyenoord. Bij de Eindhovenaren kan Babadi transfervrij vertrekken en daar zou Feyenoord wil oren naar hebben. Jakobs geeft aan dat hij denkt dat Babadi beter duidelijk kan vragen: ‘Het duurt allemaal zo lang. Bij PSV snap ik ook dat ze zeggen: tot hier en niet verder.’ Babadi wordt als goede speler gezien door Jakobs en denkt dat trainer Arne Slot misschien wel wat geprobeerd heeft: ‘Of hij is toch door Arne Slot overtuigd, dat is natuurlijk ook een goede trainer. Alleen blijft hij nog bij Feyenoord, na dit seizoen, dat is natuurlijk minder zeker.’ Zwartkruis vult in: ‘Je kunt je oren laten hangen naar een trainer die zegt dat je meer speeltijd gaat krijgen. Maar a: dat moeten ze eerst nog maar eens waarmaken, en b: dat zo’n trainer na een paar maanden weg is, dat is ook in te denken.’

Vervolgens wordt gesproken over het kwakkelende Ajax en wie daar een goede trainer zou kunnen zijn. Ron Jans wordt besproken, maar volgens Jakobs is Arne Slot een veel betere optie en komt Jans daarna pas. In de media is hier vaker over gesproken, maar veel Feyenoord-supporters zien Slot niet overstappen naar Ajax. Slot zelf heeft in de afgelopen jaren laten blijken dat een stap naar het buitenland voor hem ooit een optie zou kunnen zijn en spreekt verder niet over een overstap naar een club binnen Nederland.

Laatste nieuws over Feyenoord GRATIS via WhatsApp?

Klik hier om ons te volgen via WhatsApp

Lees ook