'Feyenoord voerde concrete gesprekken met Babadi'

'Feyenoord voerde concrete gesprekken met Babadi'

33 reacties 33
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Volgens 1908.nl heeft Feyenoord afgelopen weekend concrete gesprekken gevoerd met PSV speler Isaac Babadi. De speler zelf zou overtuigd zijn van het verhaal wat de Rotterdammers hem hebben voorgelegd.

Babadi zou al een tijd in de belangstelling staan van de Rotterdammers, maar dit weekend zijn de gesprekken op gang gekomen tussen de technische staf van Feyenoord, de entourage van Babadi en ook de speler zelf.

Bij PSV loopt het contract van Babadi deze zomer af, waardoor hij transfervrij overgenomen kan worden. Volgens 1908.nl ziet Feyenoord in Babadi een mogelijke basisklant en overweegt het om Calvin Stengs rechtsbuiten te zetten.

De 18-jarige Babadi heeft volgens Transfermarkt.nl een actuele marktwaarde van vier miljoen euro. Hij speelde dit seizoen elf keer in de Eredivisie, waarin hij één doelpunt wist te maken.

Babadi werd door PSV in de zomer van 2018 overgenomen uit de jeugdopleiding van NEC. In april 2021 tekende het jonge talent zijn eerste profcontract in Eindhoven, die loopt tot de zomer van 2024.

Lees meer over
Lees ook