De kranten | Anticlimax

De kranten | Anticlimax

8 reacties 8
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord en de vloek van Rome blijft nog even in stand. De Rotterdammers komen steeds een stukje dichterbij, maar dit keer waren de penalty's het eindstation. Feyenoord strand daarmee in de tussenronde van de Europa League nadat het derde werd in de Champions League poule. In de kranten wordt teruggekeken op weer een uitschakeling door AS Roma.

In het Algemeen Dagblad zien ze een nieuwe anticlimax. Feyenoord ziet in AS Roma wederom het eindstation in een Europese campagne. Ondanks een sterk AS Roma bleven de Rotterdammers 120 minuten lang overeind, al waren de beste kansen wel voor de Reomeinen. Feyenoord bleef aan de hand van Beelen, Wieffer en Hancko goed overeind. Met een uitblinkende Wellenreuther leek Feyenoord echt een kans te krijgen, maar penalty's zorgden alsnog voor de uitschakeling. De krant kopt dan ook: 'Anticlimax'. 

In de Telegraaf eigenlijk hetzelfde verhaal, maar ook de volwassenheid waarmee het jonge elftal op de been bleef in de heksenketel van stadio Olimpico. Feyenoord kreeg al na 5 minuten het stadion stil en even later had Mats Wieffer zelfs de 0-2 op het bord kunnen zetten. De krant kopt dan ook: 'Romeins trauma voor Feyenoord.'

Lees ook