Schelvis: 'Dan ben je het niet waard om door te gaan, zo simpel is het'

57 reacties 57
Bron: Rijnmond.nl

Feyenoord is donderdagavond uitgeschakeld in Europa door het verlies tegen AS Roma. De wedstrijd moest uiteindelijk beslist worden door strafschoppen omdat het na 120 minuten spelen nog 1-1 was. De strafschoppenserie werd uiteindelijk gewonnen door de Italianen.

Na afloop blikte Emile Schelvis terug op de wedstrijd. 'Als je eerlijk bent heeft Roma er over de hele wedstrijd genomen toch wel iets meer recht op dan Feyenoord', zegt Schelvis in zijn analyse voor Rijnmond. Schelvis denkt dat iedere Feyenoord supporter met een beetje verstand van voetbal wel beseft dat het er niet echt heeft ingezeten, op misschien de eerste vijftien minuten na.

Volgens Schelvis had Feyenoord vorig jaar een elftal dat beter was en ook beter speelde. Toch hebben de Rotterdammers ook donderdagavond kansen gehad op de overwinning. Feyenoord begon goed aan de wedstrijd en kwam op voorsprong, en ook in de penaltyserie hadden de Rotterdammers de kans om op voorsprong te komen. Uiteindelijk miste het volgens Schelvis de power. 'Dan ben je het niet waard om door te gaan, zo simpel is het.'