Slot komt met update over blessuregevallen

Slot komt met update over blessuregevallen

10 reacties 10
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord moest het donderdagavond in De Kuip tegen AS Roma doen zonder een aantal basisspelers. De Rotterdammers hebben te maken met een golf aan blessures. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in De Kuip in 1-1.

Na afloop van de wedstrijd krijgt Arne Slot de vraag tijdens de persconferentie hoe het gesteld is met de blessures gezien de wedstrijden die komen gaan. 'Er zullen jongens bij komen, ongetwijfeld richting zondag al en ook alweer richting volgende week', aldus Slot tijdens de persconferentie waarvan een deel is geplaatst op de YouTube pagina van Rijnmond.

Slot benoemt nog maar eens het feit dat de vele topwedstrijden die er gespeeld moeten worden in deze periode er voor zorgen dat er meer blessures komen. Ook het gemis van spelers door de Africa Cup en AFC Asian Cup hebben er voor gezorgd dat de trainer van Feyenoord moest terugvallen op dezelfde spelers.

Komende zondag speelt Feyenoord alweer tegen RKC Waalwijk. 'Ik denk dat die jongens terug zijn. Ik kan niet beloven dat er jongens afvallen.' Zo benoemt Slot ook Calvin Stengs, die donderdag gewisseld werd omdat ook hij al veel gespeeld heeft.

Lees meer over
Lees ook