'Feyenoord lijkt beste papieren te hebben om Driouech binnen te halen'

'Feyenoord lijkt beste papieren te hebben om Driouech binnen te halen'

6 reacties 6
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Tijdens de Transfer Deadline Show van ESPN werd er ook gesproken over de mogelijke transfer van Couhaib Driouech naar Feyenoord. Naast Feyenoord zou ook PSV interesse hebben. Het lijkt dus te gaan tussen deze twee clubs.

Sinclair Bischop schoof aan en had de technisch manager, Niels van Duinen, van Excelsior gesproken. Die gaf aan dat het alle kanten op kan gaan, maar dat het ook zou kunnen zijn dat Driouech morgen nog gewoon voor Excelsior speelt. Volgens Bischop zou Feyenoord op dit moment wel de beste papieren hebben.

Voor Excelsior is het belangrijk dat er nog een vervanger komt voor Driouech, weet Bischop. 'Feyenoord heeft een soort packagedeal waarbij Sauer op huurbasis die kant op gaat', zegt Bischop. 'Dat is al een voorwaarde waar Feyenoord een streepje voor op heeft. De speler, horen wij, wil het liefst naar PSV.'

Volgens de analist van ESPN zou Feyenoord deze week al geïnformeerd hebben naar Driouech. Dat Sauer mogelijk een optie kan zijn om de overstap op huurbasis te maken naar Kralingen kan een voordeel zijn voor Feyenoord qua onderhandelingspositie. Het jonge talent komt bij Feyenoord momenteel niet veel aan spelen toe.

Laatste transfernieuws over Feyenoord via WhatsApp?

Klik hier om ons te volgen via WhatsApp

Lees ook
'Feyenoord doet bod op Driouech'
Transfer

'Feyenoord doet bod op Driouech'

Lees meer over
Lees ook