'Feyenoord doet bod op Driouech'

'Feyenoord doet bod op Driouech'

49 reacties 49
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft volgens 1908.nl een bod gedaan op Couhaib Driouech. De Rotterdammers hopen de aanval nog deze transferperiode te kunnen versterken.

Feyenoord is niet de enige club met interesse in de speler van Excelsior. Ook PSV heeft interesse, en Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldde eerder vandaag op X dat de aanvaller de transfer maakt naar de huidige koploper van de Eredivisie.

Even later maakte het Eindhovens Dagblad bekend dat Excelsior de deal niet wil bevestigen, waardoor de hoop blijft bestaan dat Feyenoord alsnog Driouech kan vastleggen.

De 21-jarige aanvaller heeft bij Excelsior nog een contract tot medio 2025. Driouech speelde eerder in de jeugdopleiding van sc Heerenveen. In de zomer van 2021 maakte hij de overstap naar Excelsior. Dit seizoen speelde hij twintig officiële wedstrijden voor de ploeg uit Kralingen. Daarin scoorde hij vier keer en gaf hij drie assists.

Leo Sauer als ruilmiddel?

Mocht Driouech inderdaad de overstap maken naar Feyenoord, dan zou Leo Sauer wel eens op huurbasis naar Excelsior kunnen gaan. Dat nieuws maakte Voetbal International eerder vandaag al bekend.

Sauer is een groot talent maar komt momenteel niet veel aan spelen toe in De Kuip. Excelsior zouden hem graag willen huren van Feyenoord.

Laatste transfernieuws over Feyenoord via WhatsApp?

Klik hier om ons te volgen via WhatsApp

Lees ook
UPDATE | 'Excelsior wil deal met PSV niet bevestigen'
Transfer

UPDATE | 'Excelsior wil deal met PSV niet bevestigen'


Lees ook
VI: 'Excelsior wil Sauer als vervanger Driouech'
Transfer

VI: 'Excelsior wil Sauer als vervanger Driouech'

Lees meer over
Lees ook