Telegraaf: 'Rodríguez sluit komende zomer waarschijnlijk alsnog aan bij Feyenoord'

Telegraaf: 'Rodríguez sluit komende zomer waarschijnlijk alsnog aan bij Feyenoord'

14 reacties 14
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord probeerde afgelopen winterstop een extra buitenspeler naar De Kuip te halen om zo aan de wensen van Arne Slot te kunnen voldoen. De spelers die benaderd zijn kwamen om uiteenlopende redenen niet naar Feyenoord, dat meldt de Telegraaf. Toch lijkt een van de opties van de winter in de zomer alsnog de stap naar Rotterdam te maken. 

De Rotterdammers zagen Couhaib Driouech van Excelsior en Luciano Rodríguez van Liverpool Montevideo afhaken, omdat ze voor dat moment te duur waren. Bij Rodríguez speelde ook nog mee dat de tijd eigenlijk te kort was om de deal af te ronden. Bryan Gil koos er zelf voor om bij Tottenham Hotspur te blijven. 

De komst van Rodríguez is volgens Marcel van de Kraan van het dagblad allerminst van de baan. De aanvaller lijkt komende zomer alsnog de overstap te maken naar Rotterdam. Rodríguez speelt momenteel in Uruguay voor Liverpool Montevideo, afgelopen weken speelde hij met Uruguay onder 23. In de vier wedstrijden die op het programma stonden scoorde hij vijf keer. Hij kon echter niet voorkomen dat zijn land werd uitgeschakeld in het kwalificatietoernooi voor de Olympische spelen. 

Lees ook