VI: 'Excelsior wil Sauer als vervanger Driouech'

VI: 'Excelsior wil Sauer als vervanger Driouech'

25 reacties 25
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Volgens Voetbal International zou Excelsior interesse hebben om Leo Sauer te huren van Feyenoord. De ploeg uit Kralingen zou in de buitenspeler van Feyenoord een vervanger zien van Couhaib Driouech, die hoogstwaarschijnlijk zal gaan vertrekken.

Zowel Feyenoord als PSV hebben interesse in de aanvaller. Volgens De Telegraaf zouden de Eindhovenaren Driouech een contract hebben aangeboden van 4,5 jaar.

Het is de vraag of de Rotterdammers met Sauer een mogelijkheid in handen hebben om Driouech alsnog naar Feyenoord te laten komen. Volgens Voetbal International heeft PSV, als het aan komt op geld, wel de beste papieren voor Driouech. De Rotterdammers zijn op zoek naar versterking in de voorhoede. Eerder werd ook geprobeerd om Luciano Rodríguez te komen.

Doorbraak

Sauer brak dit seizoen door in het eerste van Feyenoord. De pas 18-jarige aanvaller speelde dit seizoen tien wedstrijden in het eerste van de Rotterdammers, waaronder twee wedstrijden in de Champions League. In de Eredivisie scoorde hij één keer en gaf hij twee assists.

Laatste transfernieuws over Feyenoord via WhatsApp?

Klik hier om ons te volgen via WhatsApp

Lees ook