'Dat geeft reuring tot vanavond twaalf uur'

'Dat geeft reuring tot vanavond twaalf uur'

2 reacties 2
Bron: Excelsior
Foto: Pro Shots

Voor Excelsior zullen het onrustige uren zijn op transfer deadline day. Een van hun smaakmakers, Couhaib Driouech, staat in de belangstelling van Feyenoord en PSV. Het lijkt er op dat de aanvaller naar een van de twee ploegen zal vertrekken op de laatste dag van de winterse transferperiode.

Marinus Dijkhuizen, trainer van Excelsior, weet dat het onrustig is. 'Het zijn al niet mijn favoriete dagen', zegt hij in een interview met Excelsior die geplaatst op de YouTube pagina van Excelsior. 'Het slechtste in het voetbal komt naar boven vind ik. Het opportunisme. Dat is op zo'n dagen altijd heel groot aanwezig. Helaas zitten wij er middenin', zegt de trainer.

Dijkhuizen gaat in het interview alleen in op de interesse van PSV. 'PSV heeft zich vrij laat gemeld. Het weekend volgens mij voor het eerst. Dan zit je in een keer toch met een probleempje. Omdat het toch kort dag is dat je bijna niet meer een vervanger kan halen, als het nodig is mocht hij echt vertrekken. Dat geeft reuring tot vanavond twaalf uur.' Vanavond loopt de winterse transferperiode af.

Zelf zou Driouech wel oren hebben naar een transfer. 'Voor hem is het moeilijk omdat hij inderdaad graag wil. Hij is open en eerlijk qua karakter. Dat gaat best wel goed. Er komt heel veel op hem af, heel veel aan zijn hoofd. Het is een mooie kans voor hem. Hij heeft ook begrip voor onze standpunten. Vooral moeilijk voor hem. Ik heb voor mijn focus op de ploeg.'

Lees ook