VI: 'Feyenoord houdt Driouech-situatie in de gaten'

VI: 'Feyenoord houdt Driouech-situatie in de gaten'

37 reacties 37
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord is druk bezig met het binnenhalen van aanvaller Luciano Rodriguez. Aangezien je nooit zekerheid hebt in het leven en al helemaal niet in de voetbalwereld, houdt Feyenoord ook met een schuin oog de situatie wat betreft Couhaib Driouech van Excelsior in de gaten. Dat meldt Voetbal International zojuist.

PSV

PSV zou zich graag willen versterken met de aanvaller maar Excelsior wil miljoenen zien voor de vleugelspeler. PSV is bereid enkele miljoenen te betalen, meldt het Eindhovens Dagblad. PSV weet dat het Noa Lang weer een tijd moet missen en heeft vlak voor deze gebeurtenis Yorbe Vertessen naar 1. FC Union Berlin gestuurd. Door de situatie is hij nog altijd niet vrijgegeven aan Berlijn door de Eindhovenaren. Doordat er nog altijd geen deal is en Rodriguez ook nog niet getekend heeft bij Feyenoord, houden de Rotterdammers ook deze optie nog open.

Statisteken Driouech

De Marokkaan speelde dit seizoen al twintig officiële duels voor Excelsior. Hierin was hij goed voor vier doelpunten en drie assists. Daarnaast heeft de vleugelaanvaller al vijf interlands voor Marokko Onder 23 achter de rug.

 

Lees meer over
Lees ook