'Feyenoord lijkt dichtbij vastleggen Rodríguez te zijn'

'Feyenoord lijkt dichtbij vastleggen Rodríguez te zijn'

42 reacties 42
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord lijkt dichtbij de komst van Luciano Rodríguez te zijn, zo meldt 1908.nl maandagmiddag. Nog in deze winterse transferperiode, die donderdag om 23:59 uur afloopt, moet de aanvaller nog de overstap maken naar de Rotterdammers.

De onderhandelingen zouden momenteel na meerdere aanbiedingen van Feyenoord in een vergevorderd stadium te zijn waardoor de Rotterdammers momenteel dicht bij de komst van de jeugdinternational van Uruguay lijkt te zijn.

Afreizen naar Zuid-Amerika

Feyenoord wil Rodríguez per direct en permanent overnemen van Liverpool FC uit Uruguay. Daarna kan de aanvaller zijn kwaliteiten laten zien in het elftal van trainer Arne Slot. Uruguay onder de 23 jaar speelt dinsdag een wedstrijd voor de kwalificatie van de Olympische Spelen, waardoor er mogelijk afgevaardigden van Feyenoord afreizen naar Zuid-Amerika om alle formaliteiten rond te krijgen.

Gisteren liet Punto Penal op X weten dat Rodríguez de overstap lijkt te maken naar Feyenoord. De 20-jarige aanvaller heeft volgens Transfermarkt.nl een actuele marktwaarde van 4,5 miljoen euro. Het contract van Rodríguez bij Liverpool FC loopt nog tot medio 2027. Welk bedrag Feyenoord gaat neerleggen voor hem is nog onbekend.

Lees ook
'Bron bevestigt nieuwe aanwinst van Feyenoord'
Transfer

'Bron bevestigt nieuwe aanwinst van Feyenoord'

Lees meer over
Lees ook