'Atlético Madrid wil Wieffer snel binnenhalen'

'Atlético Madrid wil Wieffer snel binnenhalen'

31 reacties 31
Bron: Sport.se
Foto: VK Sportphoto

De Spaanse website Sport meldt dat Atletico Madrid actie onderneemt om Mats Wieffer naar Madrid te halen. Zowel Barcelona als Atletico Madrid zouden in de race zijn om de middenvelder zo spoedig mogelijk over te nemen van Feyenoord, maar Atlético lijkt te kunnen doorzetten.

Barcelona kan vanwege de Fair Play-regels niet veel geld uitgeven. Zij zullen moeten bezuinigen om al hun spelers te kunnen inschrijven voor de Spaanse competitie. Atlético Madrid daarentegen, zou officieel de interesse kenbaar gemaakt hebben bij bij Feyenoord. Er is nog geen sprake van een transfer, maar de gesprekken zouden gaande zijn. 

De Spaanse krant denkt dat Wieffer ergens tussen de 25 en 30 miljoen moet kosten, maar dat Feyenoord niet genegen is om de middenvelder te laten gaan. Wieffer zal zelf ook vooral minuten willen maken om ook kans te maken op het EK met Oranje.

Mats Wieffer is aan zijn tweede seizoen bezig bij Feyenoord. Vorig jaar begon hij niet eens in de basis, maar werd al snel een vaste waarde in het team van Arne Slot. Wieffer valt op door zijn goede en stabiele spel. Ook scoorde de eerlijke middenvelder al in de competitie en in de Champions League.

Lees ook