Vermoedelijke opstelling: 'Slot kiest voor Ivanušec en Dilrosun'

Vermoedelijke opstelling: 'Slot kiest voor Ivanušec en Dilrosun'

27 reacties 27
Bron: FR-Fans.nl
Foto: VK Sportphoto

Voor Feyenoord start zondag in De Kuip de tweede seizoenshelft met een competitiewedstrijd tegen NEC Nijmegen. Arne Slot kan beschikken over een fitte selectie, zo liet de oefenmeester vrijdagmiddag weten tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE.

Feyenoord mist wel vier spelers vanwege interlandverplichtingen. Yankuba Minteh, Alireza Jahanbakhsh, Ramiz Zerrouki en Yankuba Minteh zijn er zondag alle vier niet bij. Dat betekent dat Slot vooral voorin een stuk minder opties heeft.

FR-Fans.nl verwacht dat Javairo Dilrosun zondag net als in de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen FC Utrecht, in de basis begint. De aanvaller, die eigenlijk het hele seizoen nog weinig aan spelen toe is gekomen, begon ook al in de basis in de oefenwedstrijd op het trainingskamp in Marbella tegen FSV Mainz 05.

Verder is de verwachting dat Luka Ivanušec een basisplaats heeft tegen NEC Nijmegen. In de spits staat Santiago Gimenez, die gaat proberen om dit seizoen de topscorer titel te bemachtigen. Het middenveld bestaat uit Mats Wieffer, Quinten Timber en Calvin Stengs. Ook achterin lijken er geen wijzigingen plaats te gaan vinden waardoor Lutsharel Geertruida als rechtsback start, Gernot Trauner en Dávid Hancko het centrale duo zal vormen en Quilindschy Hartman als linksback lijkt te starten. Op doel staat Justin Bijlow.

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl
Bijlow, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman, Wieffer, Timber, Stengs, Dilrosun, Gimenez, Ivanušec.

Lees ook
Slot kan beschikken over fitte selectie
Nieuws

Slot kan beschikken over fitte selectie

Lees ook