'Toen was hij met afstand de beste man van het veld'

'Toen was hij met afstand de beste man van het veld'

5 reacties 5
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Vandaag werd via 1908.nl bekend dat Feyenoord een poging gaat wagen voor Bryan Gil. Het Spaanse talent komt niet veel aan spelen toe in de hoofdmacht van de Engelsen en een verhuurperiode zou voor beide partijen een goede uitkomst zijn.

Op onze website kwamen meerdere reacties over deze mogelijke aanwinst. Feye1908 hoopt dat Gil komt en dat er een koopoptie bij komt. "Wel met een koopoptie. Daarbij, als deze knul direct van toegevoegde waarde is en kan voorzetten geven, zijn we zelfs met huren al flink geholpen. Feyenoord is momenteel nog niet bij machte om dergelijke spelers zelf direct te kopen."

Gast515 kent Gil nog van de wedstrijd die Tottenham Hotspur in de UEFA Conference League speelde tegen Vitesse. "Dit zou een uitstekende aankoop zijn. Heb hem met Tottenham tegen Vitesse gezien en toen was hij met afstand de beste man van het veld."

Ook Gast045 hoopt dat hij wordt gehuurd met een koopoptie. "Als het even kan met een optie tot koop. Is jong en talentvol. Komt er nu nog even niet uit, waardoor hij voor ons haalbaar is. Onze Arne krijgt dit talent wel aan het voetballen."

Lees ook
Lees ook