'Feyenoord klopt bij Tottenham Hotspur FC aan voor buitenspeler'

'Feyenoord klopt bij Tottenham Hotspur FC aan voor buitenspeler'

35 reacties 35
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft zich volgens 1908.nl bij Tottenham Hotspur FC gemeld voor Bryan Gil. Gil is een 22-jarige buitenspeler. Binnen De Kuip zou de transfer als lastig worden gezien, maar niet geheel onmogelijk.

Feyenoord zal op zeer korte termijn een huurvoorstel gaan doen op de linksbuiten. De Spanjaard heeft bij Tottenham Hotspur FC een contract tot medio 2026. Volgens Transfermarkt.nl is zijn actuele marktwaarde zestien miljoen euro. Fabrizio Romano meldt op X dat er mogelijk ook een koopoptie bedongen wordt, maar dat zal nog besproken moeten worden.

Dit seizoen kwam Gil negen keer uit voor Tottenham Hotspur FC, acht keer in de Premier League en één keer in de FA Cup. Hij maakte in de zomer van 2021 de overstap van Sevilla FC naar de Engelse topclub. In de winter van 2022 werd de Spanjaard verhuurd aan Valencia CF, en in de winter van 2023 aan zijn oude club Sevilla FC. Gil heeft in totaal vier interlands op zijn naam staan voor Spanje, waar hij in maart 2021 zijn debuut maakte.

Feyenoord zou niet de enige club zijn die geïnteresseerd is in de diensten van Gil. Gianluca Di Marzio meldde gisteren dat ook Fiorentina interesse heeft in de buitenspeler.

Lees ook