Zerrouki oneens met strafschop: 'Dat zegt ook wel iets'

Zerrouki oneens met strafschop: 'Dat zegt ook wel iets'

27 reacties 27
Bron: Rtl.nl
Foto: Pro Shots

Ramiz Zerrouki speelde andermaal een door Feyenoord niet gewonnen wedstrijd. De middenvelder was zelf verantwoordelijk voor de penalty waardoor Celtic op 1-0 wist te komen in de laatste Champions League wedstrijd van Poule E. Bij de camera van RTL mocht de spelverdeler zijn licht laten schijnen op de wedstrijd.

Zerrouki heeft dezelfde woorden als Slot na de wedstrijd: "Heel frustrerend. Vooral de tweede helft waarin de intensiteit hoog lag en wij duidelijk de betere partij waren maar het niet afmaken." De wedstrijd begon voor Feyenoord nogal stroef, zo erkent de middenvelder ook: "Ik denk dat het na een minuut of 15, 20 een stuk beter ging we steeds beter er in komen."

De verdedigende middenvelder dacht het zijne van de strafschop: "Veels te licht voor de penalty in mijn ogen. Er is van beide kanten contact. De speler van Celtic zei nog tegen mij dat hij het absoluut geen penalty vond. Dat zegt ook wel iets." Toch denkt Zerrouki niet dat dit moment de doorslag heeft gegeven in de uitslag: "Ik denk dat we wel echt genoeg kansen hebben gecreëerd om een ander resultaat af te dwingen."

Het tegendoelpunt viel andermaal uit een dood spelmoment. Voor Feyenoord niet de eerste keer dat dit voorkomt: "Weer een standaardsituatie, die bal wordt opnieuw ingebracht en die jongen staat veel te vrij. Dat mag niet gebeuren, want dan ga je geen wedstrijden winnen op dit niveau."

Lees ook