OFFICIEEL | Justin Bijlow verlengt contract bij Feyenoord

OFFICIEEL | Justin Bijlow verlengt contract bij Feyenoord

31 reacties 31
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Justin Bijlow heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd, zo meldt Feyenoord op de website. De doelman heeft voor één jaar bijgetekend en ligt nu tot medio 2026 vast.

Bijlow is blij met zijn contractverlenging. 'Ik ben trots en dankbaar dat de club het vertrouwen in mij uitspreekt,’ zegt Bijlow op de website van Feyenoord. ‘De weg die we met Feyenoord in zijn geslagen de laatste twee jaar is denk ik heel goed geweest voor mijn ontwikkeling. Daarnaast heb ik er nooit een geheim van gemaakt dat Feyenoord mijn club is, dus als ik mag verlengen is dat een heel mooi iets voor mij.’

Bijlow speelt al vanaf de jeugdopleiding voor Feyenoord. Hij begon bij de amateurs van Sportclub Feyenoord, maar al als F'je werd hij gescout door Feyenoord. Sinds augustus 2018 is Bijlow de eerste doelpunt van de Rotterdammers waar hij verschillende prijzen wist te winnen. Afgelopen seizoen won hij zijn belangrijkste prijs, hij werd kampioen van Nederland met Feyenoord als eerste doelman.

De doelman is ook opgeroepen voor het Nederlands Elftal voor de komende interlandperiode, wanneer Oranje nog twee EK-kwalificatiewedstrijden speelt.

Lees meer over
Lees ook