'En dat je dan een keer knakt, zoals hij dat vandaag deed, dan is dat toch niet zo raar'

'En dat je dan een keer knakt, zoals hij dat vandaag deed, dan is dat toch niet zo raar'

2 reacties 2
Bron: Nos.nl
Foto: Pro Shots

Bij Studio Voetbal van de NOS is uitvoerig aandacht besteed aan de nieuwe blessure van Justin Bijlow, die hij in de wedstrijd tussen AZ en Feyenoord heeft opgelopen. Na ruim een half uurtje te hebben gespeeld in Alkmaar, zakte de doelman van Feyenoord, na een onschuldig uitziend passje, naar de grond en keek huilend naar de kant, vragend om te worden gewisseld.

'Laat ik gelijk zeggen dat ik dit verschrikkelijk vind voor hem', begint Jeroen Stekelenburg zijn verhaal. 'Je zag het gelijk gebeuren, met tranen in zijn ogen, een heel groot persoonlijk drama voor hem.'

Stekelenburg reageert verder op de constatering over de aankomende wedstrijden van het Nederlands Elftal. 'Wat je nu wel constateert hoort er wel een beetje bij. In hoeverre kun je, bij het Nederlands Elftal, maar ook bij Feyenoord, bouwen op een van de belangrijkste plekken in je elftal, op iemand die zo kwetsbaar lijkt te zijn', vraagt Stekelenburg zich hardop af.

'De reactie van deze jongeman spreekt boekdelen', reageert Ibrahim Afellay. 'Zelf denk ik niet dat het gaat om een scheurtje in zijn kuit gaat, laten we dat wel hopen, want dan zou het enigszins wel meevallen. Maar als je zo in tranen uitbarst, dan denk ik niet dat het gaat om een spierscheuring', aldus Afellay.

Oud-speler van Feyenoord, Pierre van Hooijdonk, denk wel dat het om een kuitblessure gaat en geeft zijn kijk op de emotionele reactie van Feyenoord-doelman, Justin Bijlow. 'Hij is zo vaak geblesseerd geweest, de afgelopen jaren. Elke keer weer terug weten te komen, weer geblesseerd geraakt. Dan doelen aan je voorbij zien gaan. WK moeten missen! En ziet hij ook weer te kijken naar het EK die er aan ziet te komen. Dan denk ik dat je er ook echt moedeloos van wordt. En dat je dan een keer knakt, zoals hij dat vandaag deed, dan is dat toch niet zo raar', vertelt Van Hooijdonk.

Lees ook