'Atletico Madrid mist Angel Correa tegen Feyenoord'

'Atletico Madrid mist Angel Correa tegen Feyenoord'

15 reacties 15
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Trainer Diego Simeone kan nog een naam toevoegen aan zijn lijstje met geblesseerden. Angel Correa zal niet kunnen spelen tegen Feyenoord, aldus De Telegraaf.

Atletico Madrid speelt woensdag 4 oktober om 18.45 uur tegen Feyenoord, in de tweede ronde van de groepsfase van de Champions League. Angel Correa zal daar hoogstwaarschijnlijk niet bij zijn. De aanvaller heeft een knieblessure opgelopen in de derby tegen Real Madrid, de 28-jarige Argentijn zal hierdoor mogelijk ontbreken in de selectie. 

De verwachting is dat Correa pas in oktober weer zal kunnen spelen. De rij aan kwetsuren voor Atletico Madrid wordt alsmaar langer. Thomas Lemar, Reinildo Mandava, Çaglar Söyüncü, Pablo Barrios en Rodrigo De Paul zullen ook niet beschikbaar zijn volgende week woensdag. Memphis Depay heeft daarentegen zijn rentree gemaakt en zal wel inzetbaar zijn tegen de Rotterdammers.

Atletico speelde de eerste wedstrijd met 1-1 gelijk tegen Lazio Roma. Feyenoord won met 2-0 thuis van Celtic FC. Feyenoord zal, naar verwachting, nog niet kunnen beschikken over Luka Ivanusec maar er is  hoop dat spits Ayase Ueda wel minuten kan maken. De Japanner moet de geschorste spits in vorm, Santiago Gimenez, vervangen.

Lees ook