Jan Smit: 'Maar dit is pas competitievervalsing'

Jan Smit: 'Maar dit is pas competitievervalsing'

69 reacties 69
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Waarschijnlijk zal Feyenoord aankomende woensdag de wedstrijd die gestaakt werd tegen Ajax gaan uitspelen. Daar zijn de meningen over verdeeld. Zo ziet Ajax deze wedstrijd niet zitten en ook uit het Feyenoord kamp klinken geen positieve geluiden. Maar ook FC Volendam mengt zich nu in het gesprek. Voorzitter Jan Smit geeft zijn mening in gesprek met De Telegraaf. Het gehele interview is terug te lezen op de website van De Telegraaf.


‘Laat duidelijk zijn dat ik niks tegen Feyenoord heb’, begint Smit in De Telegraaf, waarvan het interview te lezen is op de website van De Telegraaf.  ‘Maar dit is een probleem tussen Ajax en Feyenoord.’

Smit haalt er cijfers bij van voorgaande gestaakte wedstrijden. Deze wedstrijden worden volgens de voorzitter op het eerstvolgende beschikbare moment ingehaald. ‘Maar nu gelden kennelijk andere wetten’, gaat de Nederlandstalige zanger verder.

Smit heeft het idee dat het belang van Feyenoord zwaarder weegt dan het belang van FC Volendam. 'Een voetbalbond hoort er voor al zijn leden te zijn’, legt de voorzitter uit.

Slot had het na de wedstrijd over competitievervalsing, dat heeft Jan Smit ook gehoord. ‘Arne nam het woord in zijn mond. Maar dít is pas competitievervalsing’, zegt Smit. Verder vindt Smit zijn ploeg het meest gedupeerd in de situatie rond De Klassieker.

Lees ook