'Slot zal vast wel een foefje bedacht hebben'

'Slot zal vast wel een foefje bedacht hebben'

3 reacties 3
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

In Voetbalpraat van ESPN gaat het net zoals elk voetbalprogramma en zelfs elke Feyenoord geliefde huiskamer over de spitspositie nu Ayase Ueda geblesseerd is geraakt. De Rotterdammers hebben in de openingsfase van de UEFA Champions League niet de beschikking over een spits. Santiago Gimenez is geschorst.

 

Anco Jansen verwacht Igor Paixão in de punt van de aanval. 'Ik vind het toch een jongen die in de zestien scorend vermogen heeft', zegt Jansen. Hij vervolgt: 'Kan redelijk koppen… of zeg maar goed. En wat zijn je andere opties, ik weet het niet.' 

 

Kees Luijckx vindt het ook moeilijk om tot een oplossing te komen: 'Je moet iets gaan verzinnen, tactisch een valse negen. Die gewoon niet in de duels moet gaan spelen tegen die grote gasten (van de verdediging van Celtic red.).' Als valse negen denkt Jansen aan Calvin Stengs, maar Luijckx is het daar net als Marciano Vink niet mee eens.

 

Vink denkt ook aan de Braziliaan: 'Ik denk dat Paixão de beste papieren heeft, met name tegen die twee bomen om een beetje, als kleinere speler, het zo lastig mogelijk te maken. Slot zal vast wel een foefje bedacht hebben', aldus Vink.

Lees ook