'Dan zegt Feyenoord natuurlijk wat komt u hier dan eigenlijk hier doen'

'Dan zegt Feyenoord natuurlijk wat komt u hier dan eigenlijk hier doen'

Feyenoord lijkt een klein beetje gefrustreerd geraakt in het gesprek met de zaakwaarnemer Rafaela Pimenta van Arne Slot. De Rotterdammers initiëerden een gesprek, waarbij de uitkomst uiteindelijk leek te zijn dat Pimenta vertelde dat Slot naar Tottenham Hotspur wil. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad gaat Mikos Gouka dieper in op de gesprekken.


"Er is nog geen ei gelegd en morgen gaan de gesprekken verder. Het is een beetje een frustrerende dag geweest. Feyenoord ging praten met Rafaela Pimenta en dat doen ze natuurlijk niet in alle openheid dat ze de notulen naar buiten gooien. De conclusie is dat er morgen wordt verder gesproken. Het feit dat ze verder praten betekent dat de deur nog niet dicht is voor Spurs of voor een andere club", aldus Gouka.

Toch lijkt het bij Feyenoord ook een beetje irritatie op te wekken. "Het is een beetje apart, Pimenta komt hier om over Slot te praten, maar is natuurlijk geen Spurs. Zij heeft geen mandaat van Spurs. Ze komt hier om te zeggen mijn client, Slot, wil naar Spurs, maar dat wist Feyenoord natuurlijk ook wel. Dan zegt Feyenoord natuurlijk wat komt u hier dan eigenlijk hier doen. Behalve dan dat wij het gesprek geïnitieerd hebben, want hij heeft een doorlopend contract en dat heeft hij in het begin van het seizoen verlengd. Waar dachten jullie aan? Dat moet Spurs dan doen, moet er heen en weer worden gebeld, en die zitten hier niet."

Gouka zelf heeft er ook wel een mening over. "Dat komt in mijn ogen wel een beetje onprofessioneel over. Als alles klopt. Ik vind wel als je als Slot zijnde en zeker als management we willen naar Spurs dan duurt het te lang. Vervolgens komt die vrouw hier heen en dan komen ze er ook niet uit. Voor Slot, voor Feyenoord maar zeker voor Slot is het belangrijk dat er duidelijkheid komt. Links om ja of rechts om nee, maar dan kun je verder. Hoe langer het duurt hoe moeilijker hij zich moet bewegen in persconferenties. Dit verdient nog niet de schoonheidsprijs. Het is niet in snelheid afgehandeld."

Lees meer over:

Discussieer mee! 84 reacties

Gast7639750707

Je plaatst een bericht als Gast7639750707