Kökçü met Turkije onderuit tegen Kroatië

18 reacties 18
Bron: UEFA.com
Het nationaal elftal van Turkije speelt om 20:45 de tweede wedstrijd in groep D voor de EK-kwalificatie tegen Kroatië. Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü start wederom in de basis bij Turkije, zo meldt UEFA op de officiële website. De wedstrijd wordt gespeeld in het Bursa Büyükşehir Belediye stadium in de gelijknamige stad Busra en staat onder leiding van Zweedse scheidsrechter Andreas Ekberg. UPDATE | 10:45 Het is Turkije niet gelukt om ook de tweede EK-kwalificatiewedstrijd in groep D te winnen. De ploeg van bondscoach Stefan Kuntz verloor thuis met 0-2 van Kroatië, door doelpunten van Mateo Kovacic in de eerste helft. Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü stond vanavond in de basis bij Turkije en werd in de 67e minuut gewisseld.