De kranten | 'Feyenoord krijgt late tik te verwerken'

16 reacties 16
Bron: Ad.nl
Feyenoord leek gisteren in de eerste helft hard op weg om een goede uitgangspositie te veroveren voor overwintering in de Europa League. De Rotterdammers kwam op een 0-2 voorsprong door ingrijpen van de VAR, maar in de tweede helft bleek FC Midtjylland over veel veerkracht te beschikken, in de kranten vooral de nadruk op de tik die de Rotterdammers krijgen te verwerken met de late gelijkmaker. Het Algemeen Dagblad zag dat Feyenoord een late tik kreeg te verwerken. Volgens de krant zag Arne Slot al snel in de tweede helft dat de Denen op 1-2 kwamen. Volgens het AD was het vooral de onrust in het elftal die er voor zorgde dat Midtjylland nog in de wedstrijd bleef. De Telegraaf zag Feyenoord onnodig een 0-2 voorsprong verspelen, de Rotterdammers hadden de wedstrijd rustig uit kunnen spelen met de 0-2 voorsprong voor rust, maar zag de Denen nog terug komen. De manier van voetballen is volgens het dagblad een teken dat de ploeg van Arne Slot nog een lange weg te gaan heeft.