Timber: 'Volgende week komen we ze weer tegen, dus we kunnen weer mooie stappen maken'

34 reacties 34
Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord kwam donderdagavond in Denemarken niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen FC Midtjylland. Ondanks dat de Rotterdammers de rust in gingen met een 0-2 voorsprong, werd het uiteindelijk toch 2-2. Quinten Timber weet dat het zonde is dat Feyenoord niet wist te winnen. 'Op zich heb je controle de eerste helft, en dan bedoel ik dat we verdedigend goed staan, weinig kansen weggeven, kom je 2-0 voor, doe je goed', aldus Timber tegen Rijnmond, waarvan het item is geplaatst op de Youtube pagina van Rijnmond. 'Vooral op Europees niveau dan moet je dat gewoon behouden en moet je met de drie punten weggaan hier, dat is zonde. Maar we kunnen er zeker positieve dingen uithalen, vooral vergeleken met de wedstrijd tegen Lazio uit.' Volgende week komen de Denen naar De Kuip. 'Volgende week komen we ze weer tegen, dus we kunnen weer mooie stappen maken.' Timber vond Feyenoord donderdagavond wat slordig aan de bal. 'Dat kan ook beter. Maar het was zeker een goede tegenstander ja. Maar wat ik zeg, we stonden met 2-0 voor, dan hoor je gewoon met de drie punten weg te gaan. Dat is zonde. Maar er zijn genoeg goede dingen gebeurd in de wedstrijd, dat kunnen we meenemen naar de volgende wedstrijd.'