'Engelse teams volgen speler Feyenoord'

'Engelse teams volgen speler Feyenoord'

43 reacties 43
Bron: HITC
Foto: Pro Shots

Volgens de nieuwssite HITC zouden meerdere Engelse clubs interesse hebben in de diensten van Quinten Timber. Op de website van HITC valt te lezen dat zowel Tottenham Hotspur, Arsenal en Newcastle United de jonge middenvelder in de gaten houden.

Volgens de Engelse nieuwssite, zou Arsenal hem sinds vorig seizoen al in de gaten houden. Nu zouden ook de Noord-Londense rivaal Tottenham Hotspur en Newcastle United hem volgen.

Quinten Timber is een belangrijke schakel in het spel van trainer Arne Slot. Hij wist dit seizoen al zes keer te scoren en gaf evenveel assists. Newcastle United zou niet alleen interesse tonen in de diensten van Timber, maar ook in die van Lutsharel Geertruida en Santiago Gimenez, zo valt te lezen op de website van HITC. De scouts zouden volgens HITC Feyenoord sowieso meer in de gaten houden omdat de huurling van The Magpies, Yankuba Minteh, bij de Club van Zuid rondloopt.

Mocht Timber de overstap maken, dan zou hij in dezelfde competitie terechtkomen als zijn tweelingbroer Jurriën Timber, die op dit moment uitkomt voor Arsenal.

Lees ook