'Feyenoord meldt zich na het weekend met openingsbod voor Priske'

'Feyenoord meldt zich na het weekend met openingsbod voor Priske'

31 reacties 31
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Nu Feyenoord erin geslaagd is om een persoonlijk akkoord te bereiken met Brian Priske, wat eerder vandaag werd gemeld door Bold en zojuist bevestigd is door het Algemeen Dagblad, meldt Feyenoord zich na het weekend in Tsjechië voor een openingsbod. Dat meldt 1908.nl zojuist.

Priske moet worden losgeweekt bij de Tsjechen, die hem nog tot eind juni 2026 in dienst hebben. Informeel is er volgens het medium al vernomen dat één miljoen euro te weinig is. De club is er echter van overtuigd dat de onderhandelingen geen moeilijke situatie moet opleveren en als alles naar plan verloopt wordt Priske volgende week gepresenteerd als hoofdtrainer.

Lees ook

 

Carriere Priske

Priske begon in 2011 als assistent-trainer van het Deense FC Midtjylland. In 2016 ging hij dezelfde functie bekleden bij FC Kopenhagen maar verkaste na een jaar alweer terug naar FC Midtjylland. In 2019 werd hij interim-hoofdtrainer en werd een paar maanden na de seizoensstart aangesteld als hoofdtrainer. Na één seizoen als hoofdtrainer in België bij Royal Antwerp FC is hij nu succesvol bij AC Sparta Praag, waar hij dit seizoen de dubbel pakte en vorig seizoen na negen jaar de titel pakte met de Tsjechische club.

Lees ook