Kökçü: 'Daar moeten we echt aan werken'

23 reacties 23
Feyenoord verloor zondagmiddag van PSV. In het Philips Stadion waren de Eindhovenaren met 4-3 te sterk. De Rotterdammers kwamen nog op voorsprong in de eerste helft. De beide elftallen gingen met een 2-2 ruststand naar de kleedkamer. In de tweede helft werd het 4-3. Kökçü reageerde na afloop op de wedstrijd. 'Eerste twintig minuten beginnen we vooral goed', zegt Kökçü tegen ESPN. 'Maken we de 1-0 en hebben we nog overwicht. Daarna komen zij met een standaardsituatie. En trouwens, ze scoren uit drie standaardsituaties, dat kan gewoon niet. Op dit niveau kan dat niet. Daar moeten we echt aan werken. Eerste twintig minuten ging goed, daarna hadden zij overwicht. We doen mee tot het laatste moment, maar we moeten toch een stapje extra zetten om toch mee te doen bovenin. Zulke wedstrijden moet je gewoon winnen.'