UPDATE | 'Het lijkt er op dat hij de laatste wedstrijd voor ons speelde'

UPDATE | 'Het lijkt er op dat hij de laatste wedstrijd voor ons speelde'

Volgens Juan Esteban Suraci, journalist van Dosdepunta.com.ar, zouden vertegenwoordigers van Feyenoord vrijdag arriveren in Mendoza om een transfer van Ezequiel Bullaude te bespreken, zo meldt Suraci op Twitter. Er zou een bod gedaan zijn van meer dan 7 miljoen euro.


De 21-jarige Argentijn komt op dit moment uit voor Club Deportivo Godoy Cruz. De aanvallende middenvelder heeft nog een contract tot 31 december 2024 bij de Argentijnse club.

Lees ook

'Feyenoord maakt werk van Bullaude'

Volgens 1908.nl gaat Feyenoord werk maken van de Argentijn Ezequiel Bullaude. De 21-jarige Argentijn komt op dit moment uit voor Club Deportivo Godoy Cruz. In een eerder stadium was Feyenoord al eens geïnteresseerd in deze Argentijnse...Update
Feyenoord is nog altijd geïnteresseerd in de 21-jarige Argentijnse middenvelder Ezequiel Bullaude. De assistent-trainer van Club Deportive Godoy Cruz heeft volgens Dos da Punta op Twitter gemeld dat Bullaude waarschijnlijk de laatste wedstrijd voor de club heeft gespeeld. Favio Orsi gaf aan te hopen dat Bullaude langer blijft, maar de kans klein is.

Lees meer over:

Discussieer mee! 120 reacties

Gast6878869919

Je plaatst een bericht als Gast6878869919