'We hebben miljoenen verdiend voor Feyenoord'

'We hebben miljoenen verdiend voor Feyenoord'

Een aantal Feyenoorders maakt gebruik van de faciliteiten van House of Champions. Dit fitnessbedrijf werd door Stefan de Vrij gebruikt toen hij berispt werd toen hij veel voor zichzelf trainde. Tegenwoordig gebruiken Orkun Kökçü en Tyrell Malacia de faciliteiten van House of Champions.


De eigenaar van het bedrijf hoorde nog nooit iets van Feyenoord, maar zou openstaan voor een constructieve samenwerking. Opvallend vindt hij de fysieke gesteldheid van spelers die bij hem binnenkomen. "Dramatisch", zoals Jordan Kroon de gesteldheid van bijvoorbeeld Kökçü omschrijft in gesprek met Voetbal International. Beide spelers zijn aan de slag gegaan met Kroon en boeken grote fysieke stappen, zoals ook te merken is op het veld.

Kroon zou een samenwerking met Feyenoord best zien zitten. Kroon denkt namelijk dat House of Champions er voor kan zorgen, en eigenlijk al zorgt, dat spelers veel meer waard worden. Malacia en Kökçü vertegenwoordigen een hoge marktwaarde, mede door hun fysieke verbeteringen. "We hebben hier miljoenen verdiend voor Feyenoord."

Lees meer over:

Discussieer mee! 75 reacties

Gast8670420031

Je plaatst een bericht als Gast8670420031