Kökçü: 'Met onze kwaliteiten moeten wij volgende week ook gewoon die wedstrijd over de streep trekken'

Bron: ESPN
Feyenoord speelde donderdagavond gelijk tegen Slavia Praag in de kwartfinale van de Conference League. De Rotterdammers stonden vlak voor tijd op een 3-2 voorsprong, maar uiteindelijk wist de ploeg uit Tsjechië nog gelijk te maken. Na afloop blikte Orkun Kökçü terug op de wedstrijd. 'De eerste helft spelen we op zich wel goed', zegt Kökçü na afloop tegen ESPN, dat is geplaatst op de website van ESPN. 'Niet echt veel kansen gecreëerd. De tweede helft komen zij nog op voorsprong. Dan draai je het nog om. De laatste secondes komt toch de gelijkmaker. Dan overheerst toch wel de teleurstelling', aldus de middenvelder. Meteen na het rustsignaal was er nog een opstootje op het veld waar Marino Pusic een rode kaart voor kreeg. 'Het begon volgens mij bij de eerste goal', zegt Kökçü. Het leek dat een speler van Slavia Praag hinderlijk buitenspel liep. 'Daar gingen wij vanuit.' Kökçü vroeg aan de Turkse arbitrage over deze situatie. 'Ik heb ze ook gevraagd van, hoe zit het in Turkije met die regel, gebruiken jullie die', doelt de middenvelder van Feyenoord op de regel van hinderlijk buitenspel. 'Hij zegt, hij raakt hem niet.' Volgende week staat de return in Praag op het programma. Kökçü kijkt met vertrouwen naar deze wedstrijd. 'De kansen hebben we zeker. Je voelt gewoon dat zij echt op ons ingespeeld zijn. Ze lopen overal één op één. Dat is ook lastig voor ons. Met onze kwaliteiten moeten wij volgende week ook gewoon die wedstrijd over de streep trekken.'