Slot over Feyenoorder: 'In de eerste helft deed hij niet voldoende'

Arne Slot was na afloop van de wedstrijd tussen Maccabi Haifa en Feyenoord tevreden over zijn ploeg. Vooral het feit dat de Rotterdammers geen tegendoelpunt tegen kreeg stemde de trainer van de Rotterdammers positief. In Israël werd het uiteindelijk 0-0. 'We hebben in eerste instantie er voor gezorgd dat de tegenstander zo goed als geen kansen heeft gehad behoudens de laatste vijf minuten', analyseert Slot na afloop de wedstrijd voor de camera van ESPN. Slot is wel kritisch op het spel van Luis Sinisterra in de eerste helft. 'In de eerste helft deed hij niet voldoende. We hadden met fases moeilijk en vond ik dat hij het team meer moest helpen.' In de tweede helft zag de trainer van Feyenoord dat hij dat beter deed. Slot weet dat Sinisterra belangrijk is aan de bal. Slot verwacht dat meerdere ploegen het lastig gaan krijgen tegen Maccabi Haifa en is uiteindelijk tevreden, al had hij op meer gehoopt. 'Ik denk dat voor Feyenoord een gelijk spel in een uitwedstrijd, waar je eigenlijk misschien wel recht had op meer, een oké resultaat is.'