'Het leek wel of hij een zak aardappelen op zijn rug had'

'Het leek wel of hij een zak aardappelen op zijn rug had'

Feyenoord heeft in het duel tegen Maccabi Haifa niet weten te winnen. De Rotterdammers bleven steken op een 0-0 gelijkspel. Na afloop analyseert Radio Rijnmond samen met Harry van der Laan de wedstrijd.


Van der Laan was niet te spreken over wat aanvaller Luis Sinisterra vandaag heeft laten zien. "Het leek wel of hij een zak aardappelen op zijn rug had. Hij moet makkelijk voetballen, anders gaat het niet. Als hij moet werken dan is het niks", zegt van der Laan in gesprek met Rijnmond.

Van der Laan denkt wel dat Feyenoord dik wint in de thuiswedstrijd tegen de Israëliërs. "Ja, met een volle Kuip is dat geen enkel probleem. Toch worden de wedstrijden tegen Union Berlin en Slavia Praag moeilijker." De analist bij Rijnmond vindt dat Feyenoord vandaag had moeten winnen van 'de zwakste'.

Volgens Van der Laan kunnen we met een gerust hart naar Eindhoven. "Als iedereen goed bij de les blijft kan je het PSV Moeilijk maken", denkt Van der Laan. Hij noemt PSV een 'goed elftal dat makkelijk goals maakt'. Toch denkt hij dat Feyenoord het dit seizoen niet moet hebben van de toppers. "Ze moeten met deze speelstijl en enthousiasme gewoon veel punten gaan pakken tegen subtoppers en lager. De achterstand op Ajax en PSV hou je nog wel even, maar het gaat de goede kant op en we moeten het nieuwe proces gewoon nog even tijd geven", sluit Van der Laan af.

Discussieer mee! 34 reacties

Gast4207674008

Je plaatst een bericht als Gast4207674008