Linssen: 'Ik had kansen, maar zij hadden er ook een paar'

Feyenoord speelde dinsdag de eerste groepswedstrijd in de Conference League gelijk. In Israel werd het 0-0. Bryan Linssen zag na afloop dat het geen makkelijke wedstrijd was voor de Rotterdammers. De Rotterdammers kregen niet veel grote kansen tegen. 'Ik vind dat we in de eerste helft niet heel goed speelden, maar ook niet echt in de problemen kwamen', aldus Linssen na afloop tegen ESPN. De aanvaller kreeg zelf een aantal mogelijkheden op een doelpunt. 'Ik had kansen, maar zij hadden er ook een paar.' Linssen werd in de tweede helft gewisseld. 'Ik had ook wel wat problemen met mijn knie, vanaf gisteren.' Zondag speelt Feyenoord tegen PSV, maar die wedstrijd lijkt niet in gevaar te komen voor Linssen. 'Het is pas zondag de volgende wedstrijd, dus dat komt allemaal wel goed.'