UPDATE | Dit zijn de uitslagen van onze Europese tegenstanders

Feyenoord zit in poule K van de Europa League, samen met Dinamo Zagreb, CSKA Moskou en Wolfsberger AC. FR-Fans.nl zocht uit hoe alle tegenstanders van Feyenoord dit weekend hebben gespeeld in hun eigen competities. HNK Šibenik - Dinamo Zagreb Dinamo Zagreb wist haar 8e duel in de 1. Hrvatska Nogometna Liga te winnen. Na een doordeweekse wedstrijd in de Europa League tegen Feyenoord, won de regerend landskampioen van Kroatië met 0-2 van HNK Šibenik. In de 54e minuut was spits Bruno Petkovic trefzeker met een strafschop. Topschutter Mislav Oršić wist in de 72 minuut de 0-2 te maken. Wolfsberger AC - Rapid Wien Wolfsberger AC wist niet te winnen van Rapid Wien. Na een spektakelstuk verloor de tegenstander van Feyenoord in eigen huis met 3-4. Rapid Wien kwam door goals van Thorsten Schick en Koya Kitagawa op een 0-2 voorsprong. Wolfsberger herstelde na rust de achterstand en zorgde ervoor dat het binnen 20 minuten zelfs voor kwam te staan. Dominik Baumgartner (2x) en Cheikhou Dieng brachten de tussenstand naar 3-2. Rapid Wien spits Erac Kara zat nog vol met energie in het laatste kwartier. In de 76e minuut schoot hij de gelijkmaker binnen. De spits wist ook de wedstrijd te winnen voor zijn ploeg: in de 94e minuut schoot hij de winnende treffer binnen. CSKA Moskou - Arsenal Tula CSKA Moskou heeft uitstekende zaken gedaan in de thuiswedstrijd tegen Arsenal Tula. De club uit Moskou had geen kind aan de tegenstander van maandagavond. Het werd uiteindelijk 5-1 waarmee CSKA nog genade toonde. Grote man was Nikola Vlasic, hij maakte twee goals en een assist voor de club van Goncharenko. Door de overwinning staat CSKA nu op de tweede plaats na twaalf wedstrijden in de Premjer Liga.