Diemers: 'Dit komt hard aan'

Diemers: 'Dit komt hard aan'

Feyenoord speelde vandaag met 2-2 gelijk tegen RKC Waalwijk. Nicolai Jørgensen en Ridgeciano Haps waren trefzeker voor de Rotterdammers. Mark Diemers speelde 90 minuten en sprak na de wedstrijd teleurgesteld met RTV Rijnmond.


De middenvelder benadrukt dat Feyenoord genoeg kansen heeft gehad om te winnen. "Dit komt hard aan. We hebben genoeg mogelijkheden hebben gehad om te scoren. Je krijgt deze twee goals helaas veel te makkelijk tegen en dan loop je weer tegen de feiten aan. Dan moet je steeds die goal maken om in het zicht van de overwinning te komen. Dat is balen", reageert Mark Diemers in gesprek met RTV Rijnmond.

Diemers vervolgt: "Ik vond niet dat RKC veel kansen creëerde, twee a drie schoten misschien. Wij hadden meer kansen maar daar moeten we veel beter mee omgaan. Soms moeten we wat beter overzicht hebben. Je scoort twee keer maar je krijgt er ook twee tegen, en dat mag niet tegen RKC."

Ook op zijn eigen prestatie heeft de middenvelder wat aan te merken. "Soms combineerde ik iets te lang door, door bijvoorbeeld de bal af te spelen terwijl ik misschien had moeten schieten. Maar dat zijn keuzes die je maakt in het veld. Helaas mocht het niet baten vandaag."

Feyenoord heeft nu gelijk gespeeld tegen FC Twente, Sparta Rotterdam en nu RKC Waalwijk, teams waar je van moet winnen. "Thuis mag je geen punten laten liggen, vooral niet tegen kleine clubs. Uit ook eigenlijk niet. Dan kun je zeggen: we hebben nog niet verloren. Ja, leuk, maar we hebben te veel punten laten liggen "

Diemers is wel tevreden over zijn eigen fysieke gesteldheid. "Ik voel me persoonlijk goed. Tegen Zagreb was de tank na 75 minuten wel een beetje leeg. Ik heb veel meters gelopen en voel me fysiek vrij goed. Nu richting donderdag, tegen Wolfsberger thuis. We hebben niet lang de tijd om te treuren. Thuis moeten we donderdag resultaat behalen", sluit de middenvelder af.

Lees meer over:

Discussieer mee! 40 reacties

Gast3318489189

Je plaatst een bericht als Gast3318489189