Been: 'Hij is de man om Feyenoord naar een hoger niveau te tillen'

Been: 'Hij is de man om Feyenoord naar een hoger niveau te tillen'

Gisteren kwam het toch voor nu onverwachte nieuws dat Dick Advocaat een jaar langer bij Feyenoord blijft. Zijn voormalig assistent-trainer Mario Been vindt het een logische stap van zowel de club als de trainer.


"Dick heeft ook nu weer laten zien wat hij in zijn mars heeft, met name met deze selectie. Hij laat toch zien met zijn aanwezigheid, zijn manier van werken, zijn realisme en de manier van opstellen van het elftal dat hij de man is om Feyenoord naar een hoger niveau te tillen", aldus Been tegen FOX Sports.

Been denkt wel dat er door Feyenoord toezeggingen zijn gedaan omtrent het aanblijven van sterkhouders. "Ik vind Steven Berghuis de allerbelangrijkste, ik denk dat we allemaal wel zien dat hij de bepalende speler is bij Feyenoord. In alles, in zijn manier van leidinggeven, zijn manier van spelers, zijn productiviteit qua goals. Ik denk dat Dick daar zeker over heeft gesproken. En mocht het zo zijn dat er toch een astronomisch bedrag wordt neergelegd voor Berghuis dat hij dat dan mag besteden voor de selectie."

Lees meer over:

Discussieer mee! 15 reacties

Gast9401189621

Je plaatst een bericht als Gast9401189621