UPDATE |  'Voorzitter VVCS geïrriteerd door Telegraaf bericht aanvoerders'

UPDATE | 'Voorzitter VVCS geïrriteerd door Telegraaf bericht aanvoerders'

Er is veel commotie rond het wel of niet doorgaan van de Eredivisie. De aanvoerders van alle betaald voetbalclubs zouden keiharde garanties van het RIVM willen als de competitie alsnog doorgang moet gaan vinden, het liefst zouden de aanvoerders zien dat de competitie per direct beëindigd wordt.


De aanvoerders, zouden volgens De Telegraaf, willen van het RIVM een brief ontvangen waar in staat dat het 100% veilig is om weer het veld op te stappen. Wanneer deze garantie er niet is zullen de spelers niet het trainingsveld op stappen.

De aanvoerders zullen hun standpunt omtrent de garantstelling binnenkort bekend maken bij de KNVB. Het is overigens maar de vraag of de aanvoerders juridisch sterk staan, gezien de KNVB de richtlijnen van de UEFA volgt.

Update
Bij de voorzitter van de spelersvakbond VVCS Evgeniy Levchenko is irritatie ontstaan over de berichtgeving van De Telegraaf. Daarin werd gesteld dat de aanvoerders het seizoen direct willen beëindigen. In een tweet stelt Levchenko dat dit niet correct is. "Met verbazing lees ik de uitspraak van Valentijn Driessen in de Telegraaf over dat de aanvoerders van de clubs seizoen 19-20 per direct willen beëindigen. Dat klopt niet."

Lees meer over:

Discussieer mee! 76 reacties

Gast7885625716

Je plaatst een bericht als Gast7885625716